ОЧИ: Yves Rocher Makedonija
Ова web mesto upotrebuva kola;iwa ( cookies ). Кликнете ОВДЕ за повеќе информации. Доколку продолжите со прегледот на овој web се сложувате со користењето на колачињата.
 
Zatvori

Информации

Molimo, pričekajte trenutak!

ОЧИ

Пронајден(о) е 32  производ(и)
Редослед Производи по страна:


@МОЛИВ ЗА ОЧИ ВОДООТПОРЕН ЦРН 0,3 g 

Водоотпорно моливче за очи со ултра интензивна боја за беспрекорна постојаност. Вградена острилка во самото моливче.

30
398,00 ден
569,00 денМАСКАРА INTENSE METARMOPHOSE 01 црна 8 м

Маскара за екстремен волумен, обвиени, продолжени и интензивно црни трепки. Резултат кој трае 24 часа!МАСКАРА INTENSE METARMOPHOSE ВОДООТПОРН

Маскара за екстремен волумен, обвиени, продолжени и интензивно црни трепки со водоотпорен резултат.@PUR BLEUET ЦВЕТНА ВОДИЧКА РАЗЛИЧ.

Цветната  водичка со органска различка ги освежува заморените очи благодарение на својата формула. Оваа водичка за чувствителни очи е позната по своите смирувачки својства*.

25
494,00 ден
659,00 денPUR BLEUET НЕГА ЗА ОЧИ И ТРЕПКИ 15мл

Нега за пределот околу очите со различка.20
199,00 ден
249,00 ден

199,00 ден
249,00 ден20
199,00 ден
249,00 ден20
199,00 ден
249,00 ден

199,00 ден
249,00 ден20
455,00 ден
569,00 ден20
455,00 ден
569,00 ден20
455,00 ден
569,00 ден

455,00 ден
569,00 ден20
455,00 ден
569,00 ден@PUR BLEUET ОТСТРАНУВАЧ НА ШМИНКА 100 мл

Блага и ефикасна формула која ги остранува трагите од шминка.

25
307,00 ден
409,00 ден@PUR BLEUET ОТСТРАНУВАЧ НА ШМИНКА 200 мл

Блага и свежа текстура за отстранување на шминка за чувствителни очи.

25
307,00 ден
409,00 денPB ЕКСПРЕС ОТСТР. НА ШМИНКА ОКОЛУ ОЧИ 20

Во еден чекор ефикасно ги отстранува сите траги од шминка, дури и водоотпорните.

НОВО


@МАСКАРА FEEL STRONGER 10ml

Ги издолжува трепките и дава волумен. Ставете ја четкичката на коренот и со ктужни движења повлечете кон врвот на трепките.

50
490,00 ден
979,00 денPB НЕЖЕН ОТСТРАНУВАЧ НА ШМИНКА 100 ml

Нежно ја отстранува шминката од трепките и капаците.

НОВО


@МАСКАРА VOLUME VERTIGE ЦРНА 10ml

За совршено обвиени трепки.

30
720,00 ден
1.029,00 денМАСКАРА LENGTH 01 црна 8 мл

Вашите трепки ќе бидат продолжени, полни со волумен и дефинирани.МАСКАРА CURL 01 црна 8 мл

Откријте ги обвиените трепки полни со волумен.@МАСКАРА VOLUM. 360° ЦРНА 10ml

Ги нагласува трепките и го отвара вашиот поглед за 360 степени.

30
573,00 ден
819,00 денМАСКАРА ВОЛУМЕН 01 црна 8 мл

Откријте го природниот волумен@МАСКАРА 360° LENGHT ВОДООТП. ЦРНА 8 мл

Решение за продолжени трепки и поубав изглед!

30
573,00 ден
819,00 ден@МАСКАРА 360° ВОЛУМЕН/ВОДООТПОРНА ЦРНА

Трепките се обвиени, а очите се отворени за 360 °

30
573,00 ден
819,00 ден@PUR BLEUET EXPRES ОТСТРА. НА ШМИНКА 200

Овој отстранувач на шминка со органска различка ефикасно ги отстранува сите траги од шминка, дури и водоотпорните, а воедно се грижи и за трепките

25
367,00 ден
489,00 ден

1